EXTRA PÁLIVÁ CHILLI PASTA

65,00 

Naše Extra pálivá chilli pasta se vyrábí z nejpálivějších papriček CAROLINA REAPER, které jí dodávají nesmírnou pálivost a sílu. I malé množství dokáže jídlo ďábelsky dobře dochutit.

5 skladem

Kategorie:

Popis

Naše Extra pálivá chilli pasta je přímo stvořená pro ty, kdo milují extrémní pikantní zážitky! Tato pasta je vyrobena z nejpálivějších chilli papriček – CAROLINA REAPER, což jí dodává ohromnou dávku palčivosti a síly. I když je velmi ostrá, stačí opravdu jen malé množství – na špičku nože – a přesto dokáže vaše jídlo proměnit v dábelsky dobrý zážitek.

Složení naší extra pálivé chilli pasty je jednoduché a přírodní. Obsahuje pouze nejpálivější chilli papričky Carolina Reaper, které jsou pečlivě zpracovány, aby se zachovala jejich intenzivní chuť a síla. Tato pasta je vhodná jak pro vaření, tak i pro dochucení různých potravin.

Budete-li chtít trochu pikantního vzrušení ve vašem jídle, naše extra pálivá chilli pasta je tou pravou volbou. Ale pozor, je to opravdu silná zbraň, takže s ní zacházejte opatrně a s respektem!

Země původu: ČR

Další informace

Hmotnost 0,2 kg
Hmotnost obsahu

jiná hmotnost

Objem obsahu

50