CHILLI PASTA JABLKO

118,00 

Naše Chilli pasta jablko kombinuje šťavnatá jablka, chilli a přírodní ingredience, které vytvářejí bohatou a vyváženou chuť. Použijte ji jako dochucovadlo sýrů, masa nebo omáček, kterým dodá pikantní nádech s jemnou sladkostí. Tato pasta je ideální pro milovníky koření a obohacuje pokrmy bez umělých přísad.

5 skladem

Kategorie:

Popis

Naše Chilli pasta jablko ze šťavnatých jablíček z naší zahrady je skvělou kombinací sladší chuti šťavnatých jablek a jemného pikantního záblesku chilli. Tato pasta je vyrobená bez použití chemických látek a umělých přísad, což ji činí zdravou a přírodní volbou pro vaše jídla.

Složení naší Chilli pasty jablko je pečlivě vybrané a kombinuje čerstvé jablka z naší zahrady s cibulí, cukrem, solí, vinným octem, balzamikovým octem, chilli, zázvorem a sladkou paprikou. Tato harmonická kombinace ingrediencí vytváří pasta s bohatou a vyváženou chutí, která osloví vaše chuťové pohárky.

Naše Chilli pasta jablko je skvělou volbou pro doplnění chuti vašich pokrmů. Můžete ji použít jako dochucovadlo k různým druhům sýrů a masa, nebo ji přidat do omáček, marinád, nebo dokonce do sendvičů. Je to skvělý způsob, jak přidat do svých jídel pikantní nádech s jemnou sladkostí jablek.

Díky své všestrannosti a přírodnímu složení je naše chilli pasta ideální volbou pro všechny, kteří milují pikantní a chutné pokrmy. Přidejte trochu této pasty do svých oblíbených receptů a objevte nové možnosti, jak obohatit své jídlo o zajímavou a neodolatelnou chuť. Vaše chuťové buňky vám za to budou vděčné, a vaši hosté ocení vaši kulinářskou kreativitu!

Složení: jablka, cibule, cukr, sůl, vinný ocet, balzamikový ocet, chilli, zázvor, sladká paprika

Další informace

Hmotnost 0,35 kg
Hmotnost obsahu

200g