DŽEM VIŠEŇ

109,00 115,00 

Džem višeň z vlastní sklizně višní z naší zahrady přináší čerstvou, přírodní chuť letních sluncem zralých plodů. Plný vitamínů a živin, tento džem je nejen lahodný, ale i zdravým doplňkem pro celou rodinu. Jeho jemná textura umožňuje snadné roztírání na pečivo či použití jako sladká přísada do různých receptů.

Katalogové číslo: - Kategorie:

Popis

Džem višeň, naše vlastní sklizeň z naší zahrady, představuje opravdovou lahůdku plnou čerstvé, přírodní chuti. Jejich přírodní sladkost a jemně kyselý nádech připomínající letní slunce udělají každému radost.

Máte-li rádi chuť čerstvých višní, pak se vám tento džem jistě bude líbit. Je plný vitamínů a dalších živin, které si višně nesou, což z něj činí nejen lahodný pokrm, ale i zdravou volbu pro celou rodinu.

Jeho textura je jemná a krémová, což umožňuje snadné roztírání na pečivo, palačinky nebo přidání do různých receptů jako sladká přísada. Ať už ho máte rádi na klasickém pečivu, jako jsou rohlíky nebo tousty, nebo ho používáte pro obohacení dezertů a zákusků, jeho vynikající chuť a aroma udělají každý kousek lahodným.

Složení tohoto džemu je jednoduché a přirozené, bez umělých přísad. Je vyroben s láskou v České republice, což zaručuje kvalitu a čerstvost. Užijte si chuť letních višní po celý rok a dopřejte si radost z této lahodné pochoutky.

Složení:  višně, cukr, pektogel

Země původu: ČR

Další informace

Hmotnost -
Hmotnost obsahu

200g, 350g