HEŘMÁNKOVÝ SIRUP

90,00 

Heřmánkový sirup, vyrobený z výluhu z heřmánku, je ceněný pro své protizánětlivé a dezinfekční účinky. Pomáhá tlumit bolest spojenou s různými zdravotními potížemi a podporuje hojení těla. Jeho účinky na trávicí systém zahrnují uklidnění žaludku a redukci nadýmání. Díky svým vlastnostem pomáhá také při problémech s dýchacími cestami a podporuje regeneraci po onemocnění.

Není skladem

Kategorie:

Popis

Heřmánkový sirup je ceněný pro své léčivé vlastnosti a široké spektrum účinků na lidské tělo. Heřmánek, známý také pod názvem “matricaria chamomilla”, je oblíbená léčivá bylina, která se využívá již po staletí pro své pozitivní účinky na zdraví.

Jedním z hlavních benefitů heřmánkového sirupu je jeho protizánětlivé účinky. Díky obsahu výluhu z heřmánku může tento sirup pomoci zmírnit záněty v těle a tlumit bolest spojenou s různými zdravotními potížemi. Heřmánkový sirup také působí dezinfekčně a podporuje hojení těla.

Další významnou vlastností heřmánkového sirupu je jeho pozitivní účinek na trávicí systém. Pomáhá uklidnit žaludek, redukovat nadýmání a podporuje zdravé trávení. Díky svým protizánětlivým vlastnostem může heřmánkový sirup také pomoci zmírnit podráždění střev a bolesti v břiše spojené s trávicími potížemi.

Heřmánkový sirup je také účinný při problémech s dýchacími cestami, jako jsou průdušky a nachlazení. Pomáhá uvolnit hlen a ulehčit dýchání, což usnadňuje rychlejší zotavení. Dále může pomoci tlumit bolest v krku a podporovat regeneraci po onemocnění.

Složení heřmánkového sirupu je jednoduché a přírodní, obsahuje pouze výluh z heřmánku, cukr a kyselinu citronovou. Vyrobeno s péčí v České republice, heřmánkový sirup je skvělou volbou pro ty, kteří hledají přírodní a účinný způsob, jak podpořit své zdraví a pohodu.

Složení: výluh z heřmánku, cukr, kyselina citronová

Země původu: ČR

Další informace

Hmotnost 0,50 kg
Objem obsahu

300 ml