ČESNEKOVÁ DRŤ S MEDVĚDÍM ČESNEKEM

90,00 

Česneková drť s medvědím česnekem je kombinací drceného česneku, soli a medvědího česneku, který má bohatou a intenzivní chuť. Šetří čas, protože odpadá loupání, drcení a mletí. Česneková drť s medvědím česnekem je vhodná do omáček, polévek, marinád a pomazánek. Medvědí česnek dodává pastě jedinečné aroma a hloubku, vyrábí se z kvalitních surovin v České republice.

4 skladem

Popis

Česneková drť s medvědím česnekem je jako pomocník v kuchyni, který vám ušetří spoustu času a usnadní vaření vašich oblíbených pokrmů. Tato pasta kombinuje čistý nadrcený česnek se solí a medvědím česnekem, což vytváří bohatou a intenzivní chuťovou paletu.

Díky této pastě nemusíte trávit čas loupáním, drcením a mletím česneku. Stačí použít přesně dávkovanou česnekovou drť, která je připravena k použití, a můžete se pustit do vaření ihned. Je vhodná na jakékoliv vaření, od omáček a polévek po marinády a pomazánky.

Medvědí česnek přidává do této pasty speciální aroma a chuť, která ji odlišuje od běžného česneku. Spolu s česnekem vytváří harmonickou kombinaci, která zlepšuje chuť vašich pokrmů a dodává jim zajímavou hloubku.

Naše Česneková drť s medvědím česnekem je vyrobena v České republice s láskou a péčí, používáme pouze ty nejkvalitnější suroviny, abychom vám poskytli výrobek, na který se můžete spolehnout. Přidejte tuto pastu do své kuchyně a užijte si jednodušší a chutnější vaření!

Složení: česnek, medvědí česnek, sůl 10%

Země původu: ČR

Další informace

Hmotnost 0,35 kg
Hmotnost obsahu

150g