NAKLÁDANÁ ČERVENÁ ŘEPA

65,00 

Nakládanou řepu pěstujeme na naší zahradě a používáme čerstvou řepu zpracovanou přímo na místě. Nakládaná ve sladkokyselém nálevu má bohatou a vyváženou chuť a hodí se jako samostatná svačina nebo příloha. Harmonie chutí vody, octa, cukru, soli a koření v nálevu zaručuje vynikající kvalitu výrobku.

3 skladem

Popis

Nakládaná červená řepa, kterou pěstujeme sami na naší zahradě, představuje zdravou a lahodnou alternativu pro vaše jídla. Řepa je známá svým bohatým obsahem vitaminů a minerálů, a když je naložená ve sladkokyselém nálevu, získává zcela novou úroveň chuti.

Naše nakládaná červená řepa je vyrobena z čerstvé řepy, kterou pečlivě sbíráme a zpracováváme přímo z naší zahrady. Kousky řepy jsou nakládány ve sladkokyselém nálevu, který dodává řepě bohatou a vyváženou chuť. Tato pochutina se hodí jak samotná, tak i jako lahodná příloha k různým jídlům.

Náš sladkokyselý nálev obsahuje vodu, ocet, cukr, sůl a koření, které společně tvoří ideální harmonii chutí a zaručují vynikající kvalitu našeho produktu. Věříme, že naše nakládaná červená řepa přinese do vašeho jídelníčku nejen lahodnou chuť, ale také zdraví a spokojenost. Vyrobeno s láskou v České republice.

Složení: řepa , nálev (voda, ocet, cukr, sůl, koření)

Země původu: ČR

Další informace

Hmotnost 0,70 kg
Hmotnost obsahu

450g