PESTO Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU

65,00 190,00 

Pesto z medvědího česneku představuje zdravý a chutný způsob, jak přidat medvědí česnek do vaření. Jeho jedinečná chuť a vůně pochází z divoké rostliny bohaté na vitamíny a minerály. Je šetrný k žaludku, poskytuje zdraví prospěšné látky a zároveň dodává pestu se sýrem a piniovými oříšky hloubku. Použijte ji do pomazánek, těstovin nebo jako náplň, která zvýrazňuje chuť a přináší zdraví prospěšné účinky, včetně vlastností snižujících hladinu cholesterolu.

Katalogové číslo: - Kategorie:

Popis

Pesto z medvědího česneku je opravdu výjimečným způsobem, jak přidat do vaší kuchyně zdravou a chutnou přísadu. Medvědí česnek, s jehož charakteristickou vůní a chutí se setkáváme ve volné přírodě, je skvělým zdrojem vitamínů, minerálů a dalších živin, které prospívají našemu zdraví.

Přidání medvědího česneku do pesta je nejen lahodným způsobem, jak využít jeho jedinečnou chuť, ale také skvělým způsobem, jak si zajistit zdravotní přínosy, které tento rostlinný poklad nabízí. Navíc je medvědí česnek mnohem šetrnější k žaludku než klasický česnek, takže se nemusíte obávat nepříjemných trávících obtíží.

Pesto z medvědího česneku lze připravit jednoduše smícháním medvědího česneku s olejem a trochou soli. Pokud si přejete, můžete přidat i další ingredience, jako jsou sýr nebo píniové oříšky, které dodají působivou hloubku chuti a textury pestu.

Toto pesto je skvělým doplňkem mnoha pokrmů. Můžete ho použít na pomazánky, přidat do těstovin, použít jako náplň pro nakládané maso nebo jako součást nádivky. Ať už se rozhodnete pesto konzumovat jakkoliv, můžete si být jisti, že zlepšuje chuť vašich jídel a zároveň přináší mnoho zdravotních výhod. A nezapomeňte, že medvědí česnek je známý svou schopností snižovat hladinu cholesterolu, což přispívá k vašemu celkovému zdraví.

Složení: medvědí česnek, sůl, olej

Země původu: ČR

Další informace

Hmotnost 0,35 kg
Hmotnost obsahu

200g, 50g