KIMCHI

100,00 

Kimchi je tradiční korejská kvašená zelenina bohatá na živiny a zdraví prospěšné látky, která je považována za jednu z pěti nejzdravějších potravin na světě. Obsahuje probiotika, zlepšuje trávení, posiluje imunitu a může snižovat hladinu cukru v krvi.

4 skladem

Popis

Kimchi je skutečně úžasná superpotravina, kterou byste měli rozhodně zkusit! Jedná se o tradiční korejskou zkvašenou zeleninu, která je nejen chutově vynikající, ale také bohatá na živiny a zdravotní přínosy. Kimchi je dokonce považováno za jednu z pěti nejzdravějších potravin na světě!

Tato lahodná a pikantní zelenina je přírodně zkvašená, což znamená, že obsahuje množství probiotik, které jsou pro zdraví střevní mikroflóry velmi prospěšné. Díky svému bohatému obsahu vlákniny pomáhá kimchi také zlepšovat trávení a podporuje střevní aktivitu.

Kimchi je rovněž bohaté na vitamíny a minerály, což z něj činí skvělý prostředek k posílení imunity. Navíc studie naznačují, že pravidelná konzumace kimchi může pomoci snížit hladinu cukru v krvi, což je zvláště výhodné pro lidi trpící cukrovkou.

Složení kimchi zahrnuje čínské zelí, mrkev, papriku, rybí omáčku, koření, chilli a další ingredience, které mu dodávají jeho charakteristickou chuť a aroma. Tato kombinace přírodních ingrediencí přináší skvělý mix chutí a zdravotních benefitů. Nechte se unést tímto lahodným pokladem korejské kuchyně!

Země původu: ČR

Další informace

Hmotnost 0,6 kg
Hmotnost obsahu

350g